• Start
  • Nieuws
  • Laatste nieuws
  • Een kijkje achter de schermen bij LabPON in het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ

Een kijkje achter de schermen bij LabPON in het programma “Doe maar duurzaam” van RTLZ

Doe maar Duurzaam! is sinds jaar en dag hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld.

In de uitzending van 5 december was LabPON één van de gasten in het RTL-Z televisieprogramma “Doe Maar Duurzaam!” Bij het onderzoeken van ziekten rondom kanker is het komen tot een diagnose niet altijd een simpel en standaard laboratoriumproces. Het proces is vaak complex en vraagt vaak meerdere dagen verwerkingstijd. Hier komt het medisch specialisme pathologie bij kijken.

EEN KENNISCENTRUM pathologie in de regio zorgt ervoor dat een diagnose rondom de verdenking van kanker goed en snel gesteld kan worden. Zonder deze specifieke kennis zou het maken van een persoonlijk behandelplan onmogelijk zijn. Met de steeds toenemende kennis, innovaties en onderzoeksmogelijkheden binnen pathologie, wordt er gewerkt aan steeds concretere diagnosen en betere behandelingen.

Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de beelden!

LabPON TV from Labpon on Vimeo.

COPYRIGHTS 2021 LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND