• Start
  • Nieuws
  • Laatste nieuws
  • Een kijkje achter de schermen bij LabPON voor opnames van “Doe maar duurzaam”

Een kijkje achter de schermen bij LabPON voor opnames van “Doe maar duurzaam”

Een kijkje achter de schermen bij LabPON voor opnames van “Doe maar duurzaam”

Doe maar Duurzaam! is sinds jaar en dag hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld.

In de uitzending van 5 december is LabPON één van de gasten in het RTL-Z televisieprogramma “Doe Maar Duurzaam!” Bij het onderzoeken van ziekten rondom kanker is het komen tot een diagnose niet altijd een simpel en standaard laboratoriumproces. Het proces is vaak complex en vraagt vaak meerdere dagen verwerkingstijd. Hier komt het medisch specialisme pathologie bij kijken.

EEN KENNISCENTRUM pathologie in de regio zorgt ervoor dat een diagnose rondom de verdenking van kanker goed en snel gesteld kan worden. Zonder deze specifieke kennis zou het maken van een persoonlijk behandelplan onmogelijk zijn. Met de steeds toenemende kennis, innovaties en onderzoeksmogelijkheden binnen pathologie, wordt er gewerkt aan steeds concretere diagnosen en betere behandelingen. Hieronder een ‘’behind the scenes’’ foto. Meer dan dit tipje van de sluier mogen we niet lichten. De uitzending is aanstaande zaterdag 5 december om 17.30 uur op RTLZ. Kijken dus!

Herhalingen
6 december 16.30 – 17:00
7 december 07.30 – 08:00
9 december 10.30 – 11:00
11 december 15.30 – 16:00

Heeft u de uitzending gemist? Bekijk hier de beelden!

COPYRIGHTS 2021 LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND