Skip to main content

Stage bij LabPON

Ben je een tweede-, derde- of vierdejaarsstudent mbo of hbo van een laboratorium gerelateerde opleiding en wil je graag kennis op doen van pathologie? Of volg je een opleiding op het gebied van financiën, HR, bedrijfskunde of kwaliteit, arbeid en milieu en ben je benieuwd naar de non profit sector? Dan ben je bij LabPON aan het juiste adres!

Ieder jaar bieden wij stageplekken aan stagiairs van verschillende opleidingen, opleidingsniveaus en opleidingsjaren. De startdatum en duur van de stage is afhankelijk per stageopdracht en betreffende afdeling waar je stage wilt lopen binnen LabPON. Hieronder worden de verschillende afdelingen met stageruimte binnen LabPON weergegeven:

Histologie

Op de afdeling Histologie houd jij je als stagiaire bezig met het onderzoek naar lichaamsweefsel. Op de afdeling Histologie werken zo’n 40 analisten die het lichaamsmateriaal bewerken tot coupes. De fysieke coupes worden aan het einde van het proces omgezet in digitale beelden. Afhankelijk van de stageopdracht voer je verschillende onderdelen van het histologie proces uit. Klik hier voor meer informatie over het histologieproces.

Voor de stageperiode die start in februari 2024 zijn geen openstaande vacatures.

Ben jij een MBO student en wil jij in aanmerking komen voor een stageplek op de afdeling Histologie die start in september 2024? Meld je dan aan vóór 31 mei 2024.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderaan deze pagina!

 

Uitsnijden histologie
Beoordelen Cytologie

Cytologie

Op de afdeling Cytologie houd jij je als stagiaire bezig met het onderzoek naar lichaamscellen. Een team van circa elf analisten zorgt voor het bewerken en beoordelen van het lichaamsvocht. De analist screent het materiaal op de aanwezigheid van afwijkende cellen en stelt een diagnosevoorstel op voor de patholoog. Tevens assisteren de analisten bij echogeleide puncties in verschillende ziekenhuizen. Afhankelijk van de stageopdracht voer je verschillende onderdelen van het cytologie proces uit. Klik hier voor meer informatie over het cytologieproces.

Voor de stageperiode die start in februari 2024 zijn geen openstaande vacatures.

Ben jij een HBO student en wil jij in aanmerking komen voor een stageplek op de afdeling cytologie die start in september 2024? Meld je dan aan voor 31 mei 2024.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderaan deze pagina!

 

Moleculaire diagnostiek  

Op de afdeling Moleculaire Diagnostiek wordt lichaamsweefsel onderzocht op de aanwezigheid van DNA schade, zoals mutaties, chromosomale afwijkingen of veranderde genexpressies. Op basis van moleculaire onderzoek kan met meer zekerheid een uitspraak worden gedaan over de diagnose, prognose of slagingskans van beschikbare behandelingen. Afhankelijk van de stageopdracht voer je verschillende onderdelen van de moleculaire diagnostiek uit. Klik hier voor meer informatie over het moleculaire proces.

Er zijn géén openstaande vacatures meer voor de stageperiode die start in februari 2024.
Ben jij een HBO student en wil jij in aanmerking komen voor een stageplek op de afdeling Moleculaire diagnostiek die start in september 2024? Meld je dan aan vóór 31 mei 2024.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderaan deze pagina!

Medische administratie 

Ben jij een MBO student en wil jij in aanmerking komen voor een stageplek op de afdeling medische administratie die start in september 2024? Meld je dan aan voor 31 mei 2024.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderaan deze pagina!

Overig 

Naast de stageplekken op het laboratorium hebben wij ook met enige regelmaat stageplekken aan op de overige afdelingen zoals hierboven aangegeven. Zodra er een stageruimte is op een van deze afdelingen wordt dat op deze website en op onze sociale media platforms weergegeven. Houd deze daarom goed in de gaten!

Ben je enthousiast geworden n.a.v. bovenstaande informatie en zou je graag bij LabPON een stage willen volgen komende periode? Meld je dan aan via de aanmeldbutton hieronder.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Nienke Spijker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 088 537 4500)