MISSIE & VISIE

Contact:

Boerhaavelaan 59
7555 BB te Hengelo
T 088-5374500
F 088-5374501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo2trans

Rycolt-hamoen Missie & visie

De missie-visie van Laboratorium Pathologie Oost-Nederland (LabPON) luidt:

LabPON richt zich als partner van verschillende zorgaanbieders op het uitvoeren van onderzoek op weefsel en cellen. LabPON voorziet de behandelend arts betrouwbaar, snel en efficiënt van een diagnose en aanvullend advies voor een adequate behandeling van de patiënt.

We zijn innovatief, focussen op toegevoegde waarde voor onze klanten en blijven kritisch op onze maatschappelijke bijdrage aan de gezondheidszorg en het welbevinden van patiënten.

Pathologieonderzoek staat voor de diagnose van de patiënt door onderzoek van weefsel en/of cellen, waar nodig aangevuld met moleculair onderzoek voor gerichte toepassingen. Dit onderzoek geeft vaak cruciale informatie voor verdere behandeling.

We streven naar snelle doorlooptijden en uitslagen van de hoogste kwaliteit, volgens de meest recente richtlijnen en voor een betaalbare prijs.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van een partnerrelatie met direct meedenken en persoonlijk contact tussen zorgverleners.

Met continue innovatie, state-of-the-art productietechnieken, digitalisering van diagnostiek en verslaglegging en een up-to-date expert-team van kritische professionals, willen wij een snelle uitslag bieden waarmee de behandelend arts en patiënt ook echt verder kunnen.

LABPON gelooft in de kracht van de zorgpartners in Oost-Nederland en omstreken en is gemotiveerd om hiervoor de beste en meest betrouwbare zorg te bieden.

COPYRIGHTS 2019 LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND