Skip to main content

MISSIE & VISIE

Contact:

Boerhaavelaan 59
7555 BB te Hengelo
T 088-5374500
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo2trans

LabPON richt zich als partner van verschillende zorgaanbieders op het uitvoeren van onderzoek op weefsel en cellen.

Pathologieonderzoek geeft vaak cruciale informatie voor het behandelplan van de patiënt.

De missie van LabPON is om de behandelend arts betrouwbaar, snel en efficiënt van een diagnose te voorzien. Aanvullend advies voor adequate behandeling van de patiënt is onderdeel van de diagnose. LabPON wil een uitslag bieden waarmee de behandelend arts en patiënt daadwerkelijk verder kunnen.

Met een toekomstgerichte visie waarin innovatie en digitalisering centraal staan, gelooft LabPON in de kracht en toegevoegde waarde van partnerrelaties in Oost-Nederland en omstreken. Samen streven zij naar de hoogste kwaliteit pathologieonderzoek voor een betaalbare prijs.

Rycolt-hamoen Missie & visie

Meer weten?

De missie en visie van LabPON gegoten in het “waarom, hoe, wat” model (Simon Sinek).

Met de “waarom vraag” bouwen we voort op de ontstaansgeschiedenis en de eerder geformuleerde missie.

LabPON richt zich als partner van verschillende zorgaanbieders op het uitvoeren van pathologie onderzoek op weefsel en cellen. LabPON voorziet de behandelend arts betrouwbaar, snel en efficiënt van een diagnose en aanvullend advies voor een adequate behandeling van de patiënt. Pathologieonderzoek staat voor de diagnose van de patiënt door onderzoek van weefsel en/of cellen, waar nodig aangevuld met moleculair onderzoek voor gerichte toepassingen. Dit onderzoek geeft vaak cruciale informatie voor verdere behandeling. LabPON gelooft in de kracht van de zorgpartners in Oost-Nederland en omstreken en is gemotiveerd om hiervoor de beste en meest betrouwbare zorg te bieden.

Met de “hoe vraag” handelen we op basis van onze eigen ervaringen, onze klanten en de veranderende omgeving.

We zijn innovatief, focussen op toegevoegde waarde voor onze klanten en blijven kritisch op onze maatschappelijke bijdrage aan de gezondheidszorg en het welbevinden van patiënten. We streven naar snelle doorlooptijden en uitslagen van de hoogste kwaliteit, volgens de meest recente richtlijnen en voor een betaalbare prijs. Wij geloven in de toegevoegde waarde van een partnerrelatie met direct meedenken en persoonlijk contact tussen zorgverleners.

Met continue innovatie, state-of-the-art productietechnieken, digitalisering van diagnostiek en verslaglegging en een up-to-date expert-team van kritische professionals, willen wij een snelle uitslag bieden waarmee de behandelend arts en patiënt ook echt verder kunnen. Wij geloven hierbij in de meerwaarde van toegewijde en goed opgeleid personeel.

Met de “wat vraag” formuleren we onze hoofddoelen voor de komende vijf jaar.

LabPON wil met haar klanten (1e en 2e lijn) een duidelijke meerwaarde bieden. Dit doen we door het bieden van marktconforme producten/diensten, het leveren van werkzaamheden dichtbij waar het kan en ver weg waar het moet en hierdoor een meerwaarde voor de klant te genereren.

LabPON wil met andere pathologie partners in Oost-Nederland een richtinggevend pathologie samenwerkingsverband gaan vormen in Nederland. Hierbij zal een virtuele vakgroep worden opgericht van meer dan 40 pathologen (horizontale samenwerking). Expertise, diensten, technieken en personeel kunnen binnen het samenwerkingsverband worden gedeeld. Het effect hiervan is dienstverlening aan ca. 2 miljoen inwoners in Nederland.

LabPON zal met andere diagnostische partners (microbiologie, klinische chemie, radiologie) in de natuurlijke adherentiegebieden van onze ziekenhuizen samenwerken op het gebied van de 1e lijn diagnostiek (verticale samenwerking). Met name aandacht voor digitalisering (aanvraag en uitslag), logistiek, scholing en advisering.

LabPON zal met haar samenwerkingspartners (pathologie samenwerkingspartners, UTwente, ziekenhuizen) een kenniscentrum Pathologie Oost Nederland gaan vormen. Vanuit dit kenniscentrum wordt meerwaarde geleverd op terreinen zoals innovatie, procesoptimalisatie, leveren van complexe diagnostiek binnen de regio tegen een reële prijs en van optimale kwaliteit.