Skip to main content

Contactgegevens

Contact:

Boerhaavelaan 59
7555 BB te Hengelo
T 088-5374500
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo2trans

Bezoekadres
Boerhaavelaan 59
7555 BB Hengelo

Postadres
Postbus 516
7550 AM Hengelo

Algemeen
T 088 – 53 74 500
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat pathologie
Alleen voor zorgprofessionals voor het maken van afspraken m.b.t. pathologie dienstverlening zoals vriescoupes, obducties en puncties en voor specifieke aanvragen voor onderzoeken of informatie over uitslagen.
T 088 – 53 74 560
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie wetenschappelijk onderzoek
T 088 – 53 74 560 (secretariaat pathologie)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

Functionaris gegevensbescherming
Rudi Evers
T 0885374551
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL78INGB0686149165
BIC: INGBNL2A
Fiscaal nummer 8040.93.593

Openingstijden:
Het Laboratorium Pathologie Oost-Nederland is geopend op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. De hoofdingang bevindt zich aan de zijde van de Geerdinksweg. Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. Post en lichaamsmateriaal dient men eveneens hier te bezorgen.

Dienstdoende patholoog
Buiten kantoortijden: Voor specifieke vragen met betrekking tot pathologie onderzoek buiten kantooruren kan contact gelegd worden met de dienstdoende patholoog. Vanuit de ziekenhuizen kan contact worden opgenomen via de receptie van het desbetreffende ziekenhuis. In andere spoedgevallen buiten werktijd kan dit via het algemene nummer van LabPON.

Routebeschrijving
Komt u met de auto vanaf de A35? Neem dan afrit 28 Delden/Hengelo West. Ga na de afrit de Deldenerstraat op richting Hengelo (N346). Neem op de rotonde de tweede afslag en rijdt door tot de stoplichten. Sla bij de stoplichten rechtsaf de Geerdinksweg op. Na ruim 200 meter slaat u rechtsaf de Boerhaavelaan op.

Parkeren
Voor parkeerplekken verwijzen wij u naar de parkeervakken op de Boerhaavelaan. Hier geldt een blauwe parkeerzone waar u maximaal één uur gratis kunt parkeren met parkeerschijf. Indien u langer wenst te parkeren verwijzen wij u naar het parkeerterrein van het ZGT (Aletta Jacobslaan). Dit is betaald parkeren met een maximaal tarief van €5,- per dag. Vanaf het parkeerterrein van het ZGT is het drie tot vijf minuten lopen naar de hoofdingang van LabPON aan de Geerdinksweg.

Met de trein vanaf Centraal Station
Het laboratorium ligt op loopafstand (ca. 20 minuten) vanaf het Centraal Station Hengelo. Loop via het Prins Bernhardplantsoen richting het Stationsplein, flauwe bocht naar links naar Stationsplein, sla rechtsaf naar de Spoorstraat, weg vervolgen naar Prinses Beatristraat, sla linksaf om op de Prinses Beatrixstraat te blijven, sla rechtsaf naar Emmaweg, sla linksaf naar Vondelstraat, Sla linksaf naar Tuindorpstraat, sla rechtsaf naar Begoniastraat en deze weg vervolgen tot Boerhaavelaan 59.

Met de trein vanaf Gezondheidspark
U kunt ook met de trein vanaf het centraal station naar het station Gezondheidspark reizen (3 minuten), dat zich aan de Florence Nightingaleweg bevindt. Bij uitstappen loopt u richting het ziekenhuis ZGT. Vervolgens loopt u via het parkeerterrein in de richting van de Geerdinksweg (zie hiervoor de bordjes LabPON). Loop links aanhoudend over het parkeerterrein van de huisartsenpraktijk De Brug. Loop door naar het parkeerterrein van LabPON en loop in de richting van de hoofdingang aan de kant van de Geerdinksweg (8 minuten).

Rycolt Hamoen

Rycolt Hamoen
Directie

T 088 – 53 74 515 (directiesecretariaat)

Floor Holtkamp

Floor Holtkamp
Accountmanager

T 088 – 53 74 516

Hanane Saksik

Hanane Saksik
Unithoofd Cytologie, medische administratie en moleculaire pathologie

T 088 – 53 74 513

Bob Fenneman

Bob Fenneman
Unithoofd Histologie

T 088 – 53 74 514