• Start
  • Nieuws
  • Laatste nieuws

LabPON en SKB sluiten een vijfjarige overeenkomst af!

LabPON en SKB sluiten een vijfjarige overeenkomst af!

Laboratorium Pathologie Oost-Nederland (LabPON) en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) sluiten opnieuw een samenwerkingsovereenkomst. Met het tekenen van de overeenkomst zetten bestuurders Rycolt Hamoen van LabPON en Inge de Wit van het SKB de samenwerking voort voor de komende vijf jaren. De gezamenlijke missie is om de samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen, met als doel de beste zorg voor de patiënt.

Aanpassen monsterhouder cytologisch onderzoek

Voor de cervix cytologie verstrekken wij aan huisartsen de BD SurePathTM Collectie Vial en de BC CytoRichTM Clear Collectie Vial. Recent hebben wij van BD SurePath het bericht ontvangen dat er een wijziging heeft plaatsgevonden met betrekking tot de vial inserts.

Duurzame transitie LabPON

Duurzame transitie LabPON

Het onderwerp Duurzaamheid staat voor 2022 hoog op de agenda bij de overheid, zorgverzekeraars en zorginstellingen, zo ook bij LabPON. Hiervoor hebben wij verschillende duurzame transities opgesteld die we het komende jaar willen ondergaan en de voorbereidingen hiervan zijn de afgelopen maanden al in volle gang gezet.

© Copyright | LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND | Alle Rechten Voorbehouden