• Start
  • Nieuws
  • Laatste nieuws

Voorzitterswisseling Raad van Toezicht LabPON

Voorzitterswisseling Raad van Toezicht LabPON

Na ruim 11 jaar neemt Rob Vrenken, huisarts in Enschede, afscheid als voorzitter van de Raad van Toezicht LabPON. Wij danken Rob voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij LabPON. De Raad van Toezicht onder leiding van Rob Vrenken heeft in goede samenwerking met de bestuurder er mede voor gezorgd dat LabPON het toonaangevende pathologie laboratorium in Nederland is.

LabPON en SKB sluiten een vijfjarige overeenkomst af!

LabPON en SKB sluiten een vijfjarige overeenkomst af!

Laboratorium Pathologie Oost-Nederland (LabPON) en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) sluiten opnieuw een samenwerkingsovereenkomst. Met het tekenen van de overeenkomst zetten bestuurders Rycolt Hamoen van LabPON en Inge de Wit van het SKB de samenwerking voort voor de komende vijf jaren. De gezamenlijke missie is om de samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen, met als doel de beste zorg voor de patiënt.

Aanpassen monsterhouder cytologisch onderzoek

Voor de cervix cytologie verstrekken wij aan huisartsen de BD SurePathTM Collectie Vial en de BC CytoRichTM Clear Collectie Vial. Recent hebben wij van BD SurePath het bericht ontvangen dat er een wijziging heeft plaatsgevonden met betrekking tot de vial inserts.

© Copyright | LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND | Alle Rechten Voorbehouden