• Start
  • Nieuws
  • Laatste nieuws

Publicatie in The Lancet Oncology

Op 8 januari werd baanbrekend onderzoek gepubliceerd in The Lancet Oncology waarin werd aangetoond dat met artificiële intelligentie prostaatkanker in biopten automatisch kan worden gediagnosticeerd en gegradeerd op het niveau van expert pathologen. Onze pathologen, Christina Hulsbergen en Robert Vink, hebben daaraan een belangrijke bijdrage geleverd.

ChristinaRobert 2

Promotie Marieke Hogenes

Promotie Marieke Hogenes

Op woensdag 2 oktober 2019 heeft onze collega-patholoog Marieke Hogenes met succes haar proefschrift “B CELLS AND REGULATORORY T CELLS IN GRAFT VERSUS HOST DISEASE; A clinicopathological study in humanized mice” verdedigd aan de Universiteit Utrecht . Wij feliciteren haar graag met het behalen van deze prachtige prestatie.

Zorgdomein

Op 24 mei jl. hebben alle bij LabPON aanvragende huisartsen een brief gekregen over de mogelijkheid om binnenkort digitaal onderzoek aan te vragen via ZorgDomein.

LabPON aanvragen via ZorgDomein

Vanaf vandaag ontvangt u - als inzendende huisarts van LabMicTA in de regio Twente Achterhoek - een brief van LabMicTA en LabPON (Laboratorium Pathologie Oost Nederland).

Nieuwsbrief april 2019

LabPON Subspecialiseert

Het Laboratorium voor Pathologie Oost Nederland (LabPON) heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan omdat een goede diagnose voor iedere patiënt de basis vormt voor de juiste behandeling. Door een continue verbetering van dienstverlening en zorg streven wij er naar om de kwaliteit hoog en betaalbaar te houden. Binnen dit kader is besloten om per 15-10-2018 tot verdere subspecialisatie over te gaan.

COPYRIGHTS 2021 LABORATORIUM PATHOLOGIE OOST-NEDERLAND